Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volvo V60?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Volvo V60? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volvo V60? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volvo V60-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Volvo V60 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volvo V60 diesel?

We concentreren ons daarom op brandstof voor de dieselaangedreven Volvo V60. Het is noodzakelijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen geschikt zijn voor je motor en je geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te kiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volvo V60 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volvo V60 , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , is het daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Volvo V60-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volvo V60 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volvo V60 of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Daarnaast is hij gemaakt om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volvo V60, wat te doen?

Welke brandstof moet ik kiezen voor Volvo V60-benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Volvo V60 , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volvo V60 niet de mogelijkheid zult hebben om alle bij de pomp aanwezige brandstoffen te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volvo V60-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volvo V60

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van een Volvo V60-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volvo V60

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volvo V60 uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volvo V60

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volvo V60 benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste brandstof die beschikbaar is voor uw Volvo V60 is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Volvo V60 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op de Volvo V60 uitschakelen?

Als u meer handleidingen over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector