Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volvo XC60?

Of u nu net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volvo XC60? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volvo XC60? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volvo XC60 diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volvo XC60 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volvo XC60 diesel?

Dus beginnen we te kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Volvo XC60. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen geschikt zijn voor uw motor en u geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volvo XC60 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volvo XC60 , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk het meest populair onder Volvo XC60-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volvo XC60 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volvo XC60 of B10 is zo bekend als diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het gemaakt om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op de Volvo XC60 veranderen?

Welke brandstof kiezen voor Volvo XC60 benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volvo XC60 het is zelfs essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volvo XC60, niet de mogelijkheid zult hebben om alle bij de pomp aanwezige brandstoffen te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volvo XC60-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volvo XC60

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van een Volvo XC60-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volvo XC60

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volvo XC60 ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volvo XC60

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volvo XC60 benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motoreenheid , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volvo XC60 is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST door Volvo XC60 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Volvo XC60, wat kan ik doen?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector