Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor volvo xc70?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of als u het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw volvo xc70? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw volvo xc70? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor volvo xc70 diesel, en ten tweede, welke brandstof te kiezen voor een volvo xc70 benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor de Volvo XC70-diesel?

Daarom concentreren we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven volvo xc70. Het is noodzakelijk om te weten dat u, in tegenstelling tot benzinemotoren, geluk heeft, alle brandstoffen zijn compatibel met uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je aan de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor volvo xc70 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor volvo xc70 , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk de beste onder de volvo xc70-stuurprogramma’s . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verbeter de levensduur van uw motor en uw toelating . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn volvo xc70 vervangen?

Uitstekende dieselbrandstof voor volvo xc70 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor volvo xc70 of B10 Wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Verder is hij ontwikkeld om de eerste diesel te overtreffen, dus hij is samengesteld uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor volvo xc70 benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor volvo xc70 , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u volgens het jaar van uw volvo xc70 niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor volvo xc70-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor volvo xc70

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een volvo xc70 benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor volvo xc70

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door volvo xc70 uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor volvo xc70

Het is DE brandstof bij uitstek voor volvo xc70 benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen die verbonden zijn met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp volvo xc70 vervangen?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw volvo xc70 is E85 superethanol, dat is het wel gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door volvo xc70 met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector