Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volvo XC90?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of je je gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volvo XC90? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volvo XC90? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volvo XC90 diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Volvo XC90 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volvo XC90 diesel?

Daarom beginnen we ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Volvo XC90. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen compatibel hebt met je motor en dat je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volvo XC90 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volvo XC90 , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Volvo XC90-automobilisten . Naast de aantrekkelijke prijs bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Olielamp Volvo XC90 die blijft branden

Uitstekende dieselbrandstof voor Volvo XC90 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volvo XC90 of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Verder is hij ontwikkeld om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Volvo XC90 benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volvo XC90 het is zelfs noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volvo XC90, niet de mogelijkheid zult hebben om alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volvo XC90-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volvo XC90

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van een Volvo XC90-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volvo XC90

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volvo XC90 uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volvo XC90

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volvo XC90 benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volvo XC90

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volvo XC90 is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST door Volvo XC90 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector