Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke discounter verdient het meeste?

Bij welke discounter verdient u het meest?

Volgens het portaal zijn de discounters Lidl en Aldi «topjes als het gaat om betalen in de foodretail»: «Terwijl Lidl zich duidelijk distantieert van de concurrentie met een bruto jaarsalaris van 41.780 euro, Aldi met 37.780 euro en Rewe met 37.224 euro zijn nek aan nek -Race voor de tweede plaats.»

Wie betaalt beter Aldi of dm?

Als het gaat om salarissen voor winkelmanagers boven de 50.000 euro, winnen Aldi en Lidl de race met het hoogste loon. De drogisterijketen dm bezet de 26.900e plaats in het verkoopteam met 3 euro, Kaufland 26.100e met 4 euro.

Wie verdient het meest bij Lidl?

Op basis van 2931 gerapporteerde salarissen varieert het gemiddelde salaris bij Lidl van € 12.800 voor de functie «Lehrling» tot € 115.500 voor de functie «Head of Human Resources». Salaristevredenheid is 4.1 op 5, 28% boven het branchegemiddelde.

Waar kun je beter Aldi of Lidl werken?

ALDI scoorde beter op 3 gebieden: Compensation & Benefits, Management Level en Culture & Values. Lidl scoorde hoger op 3 gebieden: positieve CEO-beoordeling, % dit aanbevelen aan een vriend en positieve zakelijke vooruitzichten.

Het salaris als supermarktbediende: Dat verdient een marktmedewerker | Is het de moeite waard? | BR

38 gerelateerde vragen gevonden

Welke toeslagen betaalt Aldi?

Dit is het salaris bij Aldi Nord en Aldi Süd

Medewerkers ontvangen daarnaast een toeslag boven de cao (minimaal 100 euro bruto per maand), een cao vakantietoeslag van de helft van het bruto maandloon, een 13e maandsalaris boven de cao en een reiskostenvergoeding.

Weiterlesen:
Wie beslist in de gemeenschap van erfgenamen?

Wat is het uurloon bij Lidl?

Lidl betaalt haar verkopers een salaris dat hoger is dan de CAO. Bij ons verdien je als verkoper in de detailhandel minimaal € 14 per uur* (voor werknemers die onder een cao vallen — ook zonder afgeronde beroepsopleiding, afhankelijk van ervaring en cao-gebied aanzienlijk meer).

Hoeveel verdien je bij Penny?

Hoeveel verdient een PENNY in Duitsland? Het gemiddelde uurloon bij PENNY ligt tussen circa € 11,00,- per uur voor een tijdelijke verkoopmedewerker (m/v/d) en maximaal circa € 15,00,- per uur voor een magazijnmedewerker (m/v/d).

  |  

Welk salaris betaalt Rewe?

Bij Rewe is de situatie vergelijkbaar. Volgens de portal lohn.de verdienen Rewe-verkopers 1.456 euro in Brandenburg, 1.768 euro in Bremen en 1.940 euro in Beieren.

Hoeveel bedraagt ​​de kerstbonus bij Lidl?

De gemiddelde uitkering bedraagt ​​2.677 euro, een stijging van 1,9 procent ten opzichte van vorig jaar. Ook de Lidl-medewerkers krijgen dit jaar een kerstbonus, zo laat een woordvoerster desgevraagd weten door echo24.de. “Lidl in Duitsland blijft in 2021 zijn werknemers kerstbonussen uitbetalen.

Wat is het uurloon bij Aldi?

Volgens “Gehaltsvergleich.com” ontvangen verkopers een uurloon van ongeveer 15 euro. Ook het carrièreplatform Glassdoor meldt uurlonen tussen de 11 en 15 euro. Daarnaast krijgen medewerkers extralegale voordelen, want Aldi betaalt lonen die boven de cao liggen.

Waar verdien je beter bij dm of Rossmann?

Loon. dm-drogerie markt heeft in totaal 66 meer salarisrapporten dan Dirk Rossmann GmbH.

Hoeveel verdien je per uur bij Edeka?

Edeka-salarissen

€ 11/uur

Welke discounter staat op nummer 1?

De grootste discounter in Duitsland, Lidl, maakt samen met Kaufland deel uit van de Schwarz-bedrijvengroep gevestigd in Neckarsulm. In 2020 behaalde het bedrijf met 3.202 vestigingen een geschatte netto-omzet van 21,6 miljard euro in Duitsland.

Weiterlesen:
Is alpenmelk beter?

Hoeveel uurloon bij Kaufland?

Het gemiddelde uurloon bij Kaufland varieert van ongeveer € 13 voor een baan als uitzendkracht tot € 15 voor een baan als verkoper.

Wat betaalt Aldi Nord een uurloon?

Op 1 juni 2023 verhoogt ALDI Nord het uurloon naar 14 euro. Alle medewerkers die voorheen minder dan 14 euro bruto per uur verdienden, inclusief alle toeslagen, krijgen dan meer geld.

Hoeveel verdien je bij dm?

Het gemiddelde uurloon bij dm-drogerie markt varieert van ongeveer € 15 voor een baan als verkoper tot € 15 voor een baan als verkoper.

Wat is het uurloon bij Kik?

Het gemiddelde uurloon bij Kik varieert van ongeveer € 11 voor een kantoorbaan tot € 11 voor een kantoorbaan.

Hoeveel verdien je in Kaufland?

Op basis van 998 gerapporteerde salarissen varieert het gemiddelde salaris bij Kaufland van € 12.900 voor een stageplaats tot € 108.600 voor een positie als juridisch adviseur. Salaristevredenheid is 3.8 op 5, 19% boven het branchegemiddelde.

Hoeveel verdient een Cashier bij PENNY?

Op basis van 21 salarisrapporten van onze gebruikers is het gemiddelde bruto jaarsalaris (fulltime dienstverband) voor de functie kassamedewerker bij PENNY — REWE Group € 28.000. Afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, locatie en andere factoren kan de vergoeding tussen de € 20.000,- en € 35.500,- liggen.

Hoeveel betaalt netto?

Het gemiddelde uurloon bij Netto Marken-Korting varieert van ongeveer €10 voor een baan als uitzendkracht tot €13 voor een baan als verkoper. Medewerkers van Netto Marken-Discount beoordelen de totale beloning en het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket met 2.7 van de 5 sterren.

Weiterlesen:
Wat zijn de voordelen voor kankerpatiënten?

Hoeveel verdient een Lidl Store Manager?

Marktconform salaris: € 3.200 bruto per maand. Salaris bij Lidl: € 3.733 — € 4.730 (fulltime) bruto per maand.

Wie betaalt het beste in de detailhandel?

Lidl voor Aldi: De discounters lopen voor

De tweede plaats wordt ingenomen door Aldi, net voor Rewe: de discounter betaalt 37.780 euro, de supermarktketen betaalt iets minder met 37.224 euro per jaar. Met een gemiddelde uitbetaling van 27.269 euro haalt Edeka het podium niet meer.

Hoeveel verdient een Cashier bij Lidl?

Kassier: Salaris bij Lidl

Je kunt tussen de € 19.700 en € 35.500 verdienen, met een gemiddelde van € 26.500. In de branche liggen realistische salarissen tussen € 19.700 en € 35.500.

Hoeveel verdient Rossman per uur?

«De meest voorkomende banen bij Rossmann zijn die van verkopers en kassamedewerkers», zegt salarisvergelijking.com. “De drogisterij betaalt hen een uurloon dat varieert tussen het minimumloon (nu 9,35 euro) en 17 euro.

Vorige artikel

Waarom geen cacao met melk?

Volgende artikel

Kan een parkiet jaloers zijn?

Ссылка на основную публикацию