Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke naam voor Nachtara?

Wat is de sterkste Eevee?

Kracht van Eevee Evolutions

Als je nu de verschillende waarden vergelijkt, zou Sylveon de sterkste Eevee-ontwikkeling zijn met een zeer hoge WP-waarde en de aanvallen Charm en Moon Force. De sterkste aanvallen in het algemeen domineren Folipurba en Glaziola.

Hoe moet je Eevee noemen om er Nachtara van te maken?

Kies de Eevee die je wilt laten evolueren naar Nachtara of Psiana. Klik op het potlood naast de naam om Eevee een bijnaam te geven. Als je Eevee in Psiana wilt laten evolueren, noem je het Sakura. Als je Eevee in Nachtara wilt laten evolueren, noem je het Tamao.

Hoe moet je een Eevee noemen?

De namen voor de namentruc in Eevee:
  1. Sparky Voor het evolueren naar Blitza.
  2. Rainer Voor de ontwikkeling naar Aquana)
  3. Pyro om te evolueren naar Flamara)
  4. Sakura om te evolueren naar Psiana)
  5. Tamao voor het evolueren naar Nachtara)
  6. Rea Voor evolueren naar Glaziola)
  7. Linnea Voor de evolutie naar Folipurba)

Hoe laat ontwikkelt Nachtara zich?

Dat betekent: als je Eevee ontwikkelt met een hoge vriendschap tussen 0:11 uur en 59:12 uur, is er een nacht-ara – terwijl een Psiana kan worden ontwikkeld tussen 23:59 uur en XNUMX:XNUMX uur.

Krijg alle Eevee-evoluties + naamtruc + Feelinara | Tips en trucs| Pokemon Go 2021 #53

27 gerelateerde vragen gevonden

Hoe ontwikkel je Kira?

Feelinara ontwikkelen met een naamtruc — hier is hoe

Dat is de naamtruc: met de naam «Kira» kun je je Eevee ontwikkelen tot Feelinara. Anders heb je maar 25 snoepjes nodig om de ontwikkeling te laten werken. U hoeft aan geen andere eisen te voldoen.

Weiterlesen:
Hoeveel handdoeken 2 personen huishouden?

Hoe evolueer je flamara?

Er zijn de gebroeders Eevee, vier Pokémon-trainers, waarvan er drie zijn geëvolueerd uit Eevee: Blitza, Aquana en Flamara.

Om de gewenste Eevee-ontwikkeling te krijgen, moet je de bijnaam dienovereenkomstig wijzigen voordat je gaat ontwikkelen:

  1. Sparky = Blitza.
  2. Rainer = Aquana.
  3. Pyro = Flamara.

Hoe evolueer ik een Nachtara?

Normaal gesproken is de procedure voor het ontwikkelen van Eevee tot Psiana of Nachtara behoorlijk complex: je moet de Eevee kiezen die je als buddy wilt ontwikkelen, dan loop je minstens tien kilometer en ontwikkel je hem overdag tot Psiana of ‘s nachts tot Nachtara .

Hoe krijg je Psiana en Nachtara?

Zo kun je Nachtara en Psiana ontwikkelen (vriendentruc):

Ren 10,1 kilometer met je maatje (om precies te zijn, het moet minimaal 2 km zijn om 25 snoepjes te krijgen). Start de transformatie vanuit het buddy-menu: overdag wordt het een Psiana, ‘s nachts wordt het een Nachtara (vereist XNUMX snoepjes).

Hoe evolueer je Eevee naar Nachtara arceus?

Evolueer Nightara in Pokémon Legends: Arceus

Eevee heeft geen evolutie-item nodig om te evolueren naar Nachtara. In plaats daarvan moet je vriendschap sluiten met haar schattige poesje — niet echt een uitdaging — en het uiteindelijk de hele nacht door laten evolueren.

Wanneer evolueert Eevee Arceus?

Evolueer in Pokémon Arceus Eevee

Als Eevee tijdens het evolueren een watersteen heeft, evolueert de Pokémon naar Aquana. Eevee wordt Blitza als hij een Thunder Stone heeft tijdens de evolutie in Pokémon Arceus. Om Eevee te laten evolueren naar Glaziola, is een ijssteen vereist.

Wat is de zeldzaamste evolutie van Eevee?

In Pokémon GO is Eevee geen zeldzame Pokémon. Je krijgt er vrij gemakkelijk de snoepjes voor en je kunt er een paar ontwikkelen. Er is geen superevolutie die iedereen moet hebben. De ontwikkelingen op het middenveld van de aanvallers zijn veel meer terug te vinden — een uitzondering is Nachtara.

Weiterlesen:
Wanneer heb je een rijbewijs BE nodig?

Is Nachtara sterk?

Ik vond het ook leuk om Nachtara te gebruiken in normale arena-gevechten om uitgehongerde arena’s op te ruimen. Daar is hij altijd sterk genoeg voor en de revitalizers bespaar je jezelf voor de raids. Bij de raids zou ik alleen Nachtaras aan het eind zetten. Als verdediger maakt het niet uit wat je in het nieuwe arenasysteem stopt.

Hoe moet ik mijn Eevee noemen om Psiana te krijgen?

Als je je Eevee «Rainer» noemt vóór de ontwikkeling, wordt hij een Aquana na het gebruik van de 25 snoepjes. Als je het «Sparky» noemt, wordt het Blitza. Als je het «Pyro» noemt, wordt het Flamara. Als je het «Sakura» noemt, wordt het een Psiana.

Wanneer evolueert Aquana?

De ontwikkeling kan echter worden beïnvloed door de gekozen bijnaam de eerste keer dat deze wordt geactiveerd. Als je Eevee naar een van de Eevee-broers vernoemt, zal hij evolueren naar hun kenmerkende Pokémon. Wanneer het de bijnaam Rainer krijgt, evolueert het naar Aquana, wanneer het de bijnaam Sparky krijgt, evolueert het naar Blitza, en wanneer het de bijnaam Pyro krijgt, evolueert het naar Flamara.

Wat voor dier is Eevee?

Eevee vertoont kenmerken van vossen. Het idee van Eevee’s aanpassingsvermogen komt van de Japanse legende van wasbeerhonden, die in alles kunnen veranderen en zelfs natuurlijke elementen zoals vuur, water en bliksem kunnen beheersen. Dit is terug te zien in de ontwikkeling van Evoli.

Wat zal er van Glanzende Eevee worden?

Als je een Shiny Eevee hebt, kun je deze evolueren net als een normale Eevee. Gebruik de bovenstaande vereisten of naamtrucs om Shiny Eevee te ontwikkelen. U hoeft hier verder geen aandacht meer aan te besteden.

Weiterlesen:
Waarom verwelken kleine komkommers?

Wat wordt er van Eevee?

Als je Eevee naar een van de Eevee-broers vernoemt, zal hij evolueren naar hun kenmerkende Pokémon. Wanneer het de bijnaam Rainer krijgt, evolueert het naar Aquana, wanneer het de bijnaam Sparky krijgt, evolueert het naar Blitza, en wanneer het de bijnaam Pyro krijgt, evolueert het naar Flamara.

Welke naam voor Psiana?

Tamao (voor Nachtara) Sakura (voor Psiana)

Waarom evolueert Eevee niet naar Nachtara Sword?

Vriendschap is alles: om je Eevee in Psiana of Nachtara te veranderen, moet je eerst je vriendschap vergroten. Dit kun je doen door te vechten, te voeren of te spelen op Poké Camping. Als je de hoogste waarde hebt bereikt, hoef je nog maar één niveau omhoog te gaan.

Hoe evolueer ik Eevee ‘s nachts in Nachtara?

De Eevee die je wilt laten evolueren moet 10 km hebben gelopen met jou als je buddy-Pokémon en 2 snoepjes hebben verdiend. Tijdens de ontwikkeling moet de Eevee nog steeds actief zijn als je buddy-Pokémon. Als je de Eevee ‘s nachts evolueert, wordt hij een nachtara.

Wanneer evolueert Eevee naar Nachtara arceus?

Blitza: Vereist een Thunderstone om te evolueren. Flamara: Vereist een vuursteen om te evolueren. Psiana: vereist een hoge vriendschapsscore en moet gedurende de dag worden ontwikkeld. Nightmare: Vereist een hoge Amity-waarde en moet ‘s nachts worden ontwikkeld.

Vorige artikel

Welke opleiding heb je nodig om bierbrouwer te worden?

Volgende artikel

Welke kansen biedt inclusie?

Ссылка на основную публикацию