Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Zo schakelt u het servicelampje Volkswagen Up!

Het is tegenwoordig noodzakelijk om uw auto in de gaten te houden, inderdaad, als u er niet het laagste routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen aandacht schenkt aan signalen van abnormaliteit, loopt u het risico uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de aanwijzingen dat automobilisten de meeste last hebben, is de olievervangingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Up! uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat deze meter betekent en vervolgens in een tweede stap de procedure waaraan u zich moet houden om uit te voeren een reset van de service-indicator op Volkswagen Up!? .

Belang en werking van het servicelampje Volkswagen Up!:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Up! .

Wat is het indicatielampje op de Volkswagen Up! middelen?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Up!. Het doel van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Up! uit te voeren, dwz het vervangen van de olie. Afhankelijk van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Up! start. Deze teller wordt ook wel eens de . genoemd servicelampje op Volkswagen Up! .

Waarom het servicelampje bij Volkswagen Up! op nul zetten?

.

Wanneer u uw olie laat vervangen door uw garage, wordt verondersteld dit lampje opnieuw in te stellen zodat u een melding krijgt wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden als u op het tijdstip komt voor het onderhoud van uw Volkswagen Up! . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste kans, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volkswagen Up! doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de normale onderhoudsbeurt van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over welke olie u moet kiezen om zijn olieverversing uit te voeren op Volkswagen Up!.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Up! ?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Up! uit te schakelen?

Laten we nu naar het deel gaan waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Volkswagen Up! uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u alleen de belangrijkste manieren om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Up! te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volkswagen Up!.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult in staat zijn schakel het servicelampje van uw Volkswagen Up! dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op Volkswagen Up! met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Up! de afvoerindicator door op zijn computer te handelen . Je hebt een OBD-tool nodig, die je tussen de 10 en 50 euro kost, je leest hoe je deze gebruikt in ons artikel Volkswagen Up!hoe lees je een foutcode op Volkswagen Up!.

Weiterlesen:
Volkswagen Up! motor rammelt bij koude

Schakel de serviceverlichting uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Up!:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u zult de exacte procedure voor uw automodel ontdekken in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, bekijk de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector